14:14 / E Hënë, 06 Shkurt 2023 / S Z

Fibula me super ofertë për Dubai, udhëtim me plot aventura dhe surpriza

Agjencia turistike Fibula ka një super ofertë, për të gjithë ata që kanë vendosur ta vizitojnë Dubain, me një çmim tejet të volitshëm, duke filluar prej 399 euro.

Dubai me plot aventura dhe surpriza

– 5 Ditë nga 399€, Nisja më 11, 18, 25 Shkurt, 4, 11, 18, 25, 27 Mars.

– 6 Ditë nga 439€, Nisja më 6, 13, 22 Shkurt, 1, 8, 15, 22 Mars.

Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi

– Fjetje: 1 natë në Abu Dhabi dhe 3 ose 4 netë në Dubai.

Hoteli në Dubai:

Ecos Dubai Hotel

– Fluturimi Tiranë – Abu Dhabi.

– Mëngjeset në Hotel,

– Transferi dhe Shëtitjet.

– Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

– Çantë shpine.

Ofertë:

Një Bagazh deri 20 kg dhe një çantë shpine është përfshirë në çmim.

Numri i personave që përfitojnë këtë ofertë është i kufizuar. Nxitoni të rezervoni sa më shpejt!!!

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/045/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula #dubai  #abudhabi