14:58 / E Premte, 17 Mars 2023 / S Z

Fibula me super ofertë për Dubrovnik

Agjencia Fibula ka një super ofertë Pranverë në Dubrovnik. Për të gjithë ata që duan që ta vizitojnë qytetin e bukur të Dubrovnikut, nuk duhet humbur këtë super ofertë, me një çmim prej vetëm 119 euro për tre ditë.

Nisja do të bëhet me datën 8, 21 dhe 29 Prill.

#Superofertë Pranverë në Dubrovnik, 3 Ditë 119€, Nisja më 8, 21, 29 Prill

Vizitohet: Dubrovnik.

Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Dubrovnik.

– Vajtje – Ardhje me Autobus.

– Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula