20:46 / E Diele, 29 Janar 2023 / AR

Fibula me super ofertë për Shën Valentin në Budapest

#Superofertë për Shën Valentini në Budapest!

4 Ditë, 299€, Nisja më 12 Shkurt dhe Pranverë në Budapest, 4 Ditë 319€, Nisja më 5 dhe 12 Mars.

Vizitohen: Budapest, Szetendre, Vishegrad.

Fjetje: 3 netë në Budapest, Mëngjesi në Hotel.

Fluturimi Tiranë – Budapest – Tiranë.

Transferi dhe Shëtitjet me Autobus.

Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

**Një Bagazh deri 20 kg dhe Një Çantë Shpine është përfshirë në çmim.

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

https://www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula #Budapest