16:59 / E Enjte, 26 Maj 2022 / A K

FILLO VERËN ME ZBRITJE NË ETC

Kush nuk i do Zbritjet e aq më shumë kur ato vinë para fillimit të sezonës.

ETC sjellë për ju Pre Summer Sale nga data 27.05 deri me date 02.06.2022

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3LQTu9L

Përfitoni nga Ofertat me Zbritje deri 50% dhe po ashtu zbuloni gamën e gjërë të artikujve Risi të cilat ETC i ka sjellur për ju në kategorit sezonale, textil dhe veshmbathje, shtëpiake, lodra etj…

Stafi I ETC-së do të kujdeset që blerjet e juaja të jenë sa më të lehta dhe të shpejta…

Ofertat mund t’i përcjellni edhe përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7