15:17 / E Premte, 04 Shtator 2020

Fillon sezona e re e ligave më emocionuese të futbollit – ekskluzivisht në IPKO dhe DigitAlb

Po rikthehen pranë ekraneve tona ligat më emocionuese të futbollit duke filluar me Premier Ligën Angleze nga data 12 Shtator, La Ligën Spanjolle me 13 Shtator, Seria A Italiane me 19 Shtator, për sezonin e ri 2020/2021.

Për të përjetuar të gjitha emocionet që sjellë sporti më i shikuar dhe ekipet më të njohura botërore,  IPKO rekomandon Pakot MAX Sport dhe MAX Premium, përmes të cilave transmetohen të gjitha Ligat e Futbollit. IPKO vazhdon të ketë ekskuzivitetin e transmetimit të Ligave në territorin e Kosovës duke sjellë pranë shikuesve sportin më të shikuar përmes  platformës IPKO – Digitalb, në kanalet Super Sport me komentatorët më të mirë.

Për më shumë informata rreth pakove të IPKO dhe kanaleve sportive si dhe për informata rreth orarit të ndeshjeve të futbollit, vizitoni www.ipko.com.

IPKO është plotësisht e përkushtuar që t’u ofrojë klientëve të saj produkte dhe shërbime superiore, të ofrojë një rrjet të qëndrueshëm, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe ofertash fantastike, të mbështetura nga një shërbim i shkëlqyeshëm i konsumatorëve për të thjeshtuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës.