23:17 / E Diele, 18 Korrik 2021 / Ensar Ramadani

Finalja e Ligës së Kampionëve UEFA 2023 do të luhet në Stamboll

Organi drejtues i futbollit evropian, UEFA ka bërë të ditur se finalja e Ligës së Kampionëve të UEFA-2023 do të luhet në Stamboll.

UEFA njoftoi në rrjetet sociale se stadiumi olimpik i Stambollit “Ataturk Olympic” do të mirëpresë ndeshjen finale të Ligës së Kampionëve 2023.

Bordi ekzekutiv i UEFA-s po ashtu ka vendosur që fillimi i sezonit të klubeve evropiane për sezonet 2021-2022 dhe 2022-2023 të mbahet në Stamboll.

Nga ana tjetër, Federata Turke e Futbollit, tha se “Përzgjedhja e Turqisë si nikoqire e një ngjarje të jashtëzakonshme të fillimit të sezonit, siç është premiera e UEFA-s, ka përforcuar besimin ndaj vendit tonë në organizimin e ngjarjeve ndërkombëtare”.