18:19 / E Premte, 01 Korrik 2022 / MSH

Fito 100.000€ me Birra Peja! Bëhu pjesë e lojës më të madhe të cash-it

Birra Peja, vjen me lojën më të madhe shpërblyese për të gjithë konsumatorët. Shpërblimet e kësaj loje do të gjenden nën kapakët e shisheve të Birra Peja. Nën këta kapakë do të shfaqen shkronja të cilat do të shërbejnë si mënyrë për të fituar çmimin e madh prej 100.000€, e gjithashtu do të ketë shumë para të gatshme të cilat do të dhurohen menjëherë.

Për të fituar shpërblimin e madh prej 100.000€  ju duhet të mbledhni kapakët e shisheve me shkronjat B I RR A P E J A. Konsumatori i cili do të arrij të mbledh të gjitha shkronjat nën kapak, do të shpallet fituesi i shpërblimit kryesor prej 100.000€

Kjo lojë, do të ju shpërblej edhe me para të gatshme të cilat mund t’i zbuloni sapo të hapni kapakun e shishes së Birra Peja. Të gjithë ju që fitoni para të gatshme, shpërblimin tuaj mund t’a merrin menjëherë duke kontaktuar numrin që e shihni nën kapak, i cili shfaqet së bashku me shumën e fituar. Paratë e gatshme do të dhurohen në vlera të ndryshme si: 10€, 20€, 50€, 100€, 200€, 500€.


Birra Peja ka plot 50 vite që është brend lider në tregun tonë. Kjo kompani vazhdon të qëndroj çdo herë pranë konsumatorëve, duke ofruar gjithmonë cilësi të përoduktit, dhe duke shpërblyer besnikërinë e të gjithë konsumatorëve në mënyra të ndryshme.


Birra Peja
T’A FTOFË ME CASH