17:03 / E Hënë, 13 Mars 2023 / LB

Fito shumë dhurata me KASTRATI Group!

KASTRATI Group do të jap SUPER dhurata nga loja shpërblyese ‘’GRAHI LOJËS’’!

Shpërblimet e muajit shkurt do të tërhiqen me datë 16 Mars drejtëpërdrejtë në emisionin RELOAD në RTV DUKAGJINI nga ora 16:30.

Për çdo blerje mbi 30€ në KASTRATI Group, ju mund të bëheni pjesë e lojës ku përveç shpërblimeve të cilat ipen çdo muaj, keni mundësinë dhe të fitoni preminë kryesore Golf 8.

Rregullat e lojës:
Mbrapa kuponit tuaj fiskal shkruani të dhënat:
-Emrin & Mbiemrin,
-Numrin e Telefonit.

Kuponin fiskal futeni në kutinë e lojës shpërblyese të cilën mund t’a gjeni në çdo pikë të KASTRATI Group.

KASTRATI Group, Lider në cilësi!