00:02 / E Hënë, 29 Maj 2023 / AR

Flori publikoi foto duke u puthur me Sonin, artistja zbulon raportin që ka me të

Soni Malaj ka qenë e ftuar në Se Luan Topi, ku nuk kanë munguar as pyetjet për Flor Mumajesin. Pak kohë më parë Flori ripostoi foton e puthjes së famshme me Sonin, gjë për të cilën ajo tha;

“Ka qenë diçka shumë e sinqertë sepse ne atëherë nuk bënim gjëra për showbiz. Dhe e ka rikujtuar, ndoshta për të bërë një analogji, që edhe Luizi me Kiarën kanë një dashuri të bukur, ndoshta edhe të sinqertë siç kemi pasur edhe ne atëherë.

Unë me Florin kemi qenë shumë miq më përpara, ndodhi pastaj një romancë dhe pas asaj iu rikthyem dashurisë sonë të parë që është muzika si miq, gjithmon si miq. Kemi vazhduar jetët tona. Unë me Florin tashmë jemi miq dhe, edhe vetë e kemi harruar atë gjë. Madje edhe publiku si rrjedhojë. Unë me Florin nuk është se flasim për… Thash në jetët tona ne kemi mbetur miq, kontaktohemi herë pas here, i themi njeri-tjetrit “Si je”. Mund të marrim ndonjë mendim përsa i përket gjërave muzikore.”- u shpreh ajo.