23:49 / E Hënë, 01 Mars 2021 / G

Florian Dushi me mesazh: Kurrë nuk ia dhanë krahun LDK-së, por gjithmonë vetëm mend

Ish-kandidati për deputet të LDK-së dhe anëtari i kësaj partie, Florian Dushi ka përçuar një mesazh pë rata të cilët sipas tij, nuk ia duan të mirën partisë të cilës ai i takon.

“Kurrë nuk ia dhanë krahun LDK-së, por gjithmonë vetëm mend”, ka shkruar Dushi. Nuk dihet se për kë specifikisht Dushi e ka përçuar këtë mesash përmes rrjetit social Facebook.