16:38 / E Shtunë, 22 Shkurt 2020

Florian Dushi zyrtarisht zëvendësministër, në Ministrinë e Drejtësisë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Florian Dushi, zëvëndësministër në Ministrinë e Drejtësisë.

Me këtë rast, kryeministri Kurti ka vlerësuar përgatitjen profesionale të z. Dushi duke i uruar atij punë të mbarë dhe suksese në sfidat e këtij institucioni shumë të rëndësishëm.