08:20 / E Diele, 08 Shtator 2019

Forconi muskujt e barkut me këto ushtrime

Ushtrimet për muskujt e barkut kurrë nuk janë të mjaftueshme – ndërkaq tash radhën e kanë ushtrimet me topin e vogël.

Me një top të vogël që nuk kushton shumë tashmë mund të ushtrojmë. Gjatë dy ushtrimeve të para me siguri do të ndieni pak jostabilitet, mirëpo do të shpërbleheni me rezultate.

Kini kujdes që ushtrimet në mënyrë të drejtë t’i bëni: mos i lëvizni kërdhokullat (më mirë zvogëloni perimetrin e lëvizjeve, ndërkaq kur të mësoheni dhe t’i forconi, mund të rrisni lëvizjet).

Ushtrimi i parë: 

Ushtrimi i dytë:

Ushtrimi i tretë:

Ushtrimi i katërt:

Pushim:

Shtrijuni në shpinë dhe tërhiqni gjunjët në drejtim të gjoksit. Çlirohuni duke qëndruar në atë pozitë sa të dëshironi.