08:19 / E Shtunë, 08 Gusht 2020

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori i bombës në Hiroshima

Një helikopter ushtarak hedh ujë në vendin e shpërthimit në Bejrut – Liban, 4 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Një foto me dron tregon shkallën e shkatërrimit të vendit pas shpërthimit – Liban, 4 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Saki Morioki, 5 vjeçe, lutet teksa fenerët prej letre lëvizin në lumin Motoyasu përbara Atomic Bomb Dome, një memorial paqeje lidhur me shpërthimin e bombës atomike nga SHBA në Hiroshima – Japoni, 6 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Një ylber u fotografua mbi urën e re San Giorgio në Xhenova. Një pjesë e urës së vjetër Morandi u shemb më 14 gusht 2018, duke shkaktuar vdekjen e 43 njerëzve – Itali, 3 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Një fëmijë kalon nëpër një shatërvan në Bruksel, gjatë periudhës së motit të nxehtë në Evropë – Belgjikë, 6 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Hëna ngrihet pas kolonave të tempullit të lashtë të Poseidonit në Cape Sounion, rreth 70 km në jug të Athinës – Greqi, 2 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Një burrë i veshur me një kostum Spider-Man pret autobusin gjatë pandemisë së koronavirusit në Montevideo – Uruguai, 2 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Një pjesë e lagunës Cerro në Limpio është e ndotur nga metale të rënda – Paraguai, 5 gusht.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori

Fëmijët qëndrojnë në një rrugë të përmbytur nga shiu i rrëmbyeshëm i cili çoi në rrëshqitje të dheut dhe përmbytje në qytetin e Umm Dawan Ban – Sudan.

Foto/ Bota në 1 javë: Nga shpërthimi në Bejrut te 75-vjetori