19:28 / E Mërkurë, 13 Nëntor 2019

Fotografitë më qesharake të kafshëve të egra

Fotografia fituese duket mjaft e dhimbshme.​Peshku i frikësuar, ariu i turpshëm dhe kafshë tjera gjetën veten në vendin e gabuar në kohën e gabuar – këta janë finalistët e konkursit Comedy Wildlife.

Fotografia fituese u regjistrua nga Sarah Skinner në Botsuana dhe ne shohim një luaneshë ‘duke luajtur’…

Sarah thotë se të gjithë duhet të bëjmë çmos për të ruajtur botën e kafshëve të egra për brezat e ardhshëm.

Ajo shton se luanesha vazhdimisht vazhdoi të “krenohej” me luanin më të vjetër pasi i fotografoi.

Shikoni disa nga finalistët më poshtë.