12:47 / E Hënë, 21 Maj 2018

Fotografohet një mi me aftësi akrobatike, shikoni këto pamje të bukura

Është arritur që të kapen disa imazhe të bukura dhe mahnitëse të minj të korrjes të cilët tregojnë aftësinë e tyre akrobatike.

Dean Mason, 51 vjeçari arriti që t’i realizoi disa foto në Wimborne Dorset duke i ofruar një pamje intime në jetën e përditshme të krijesave të vogla.

Këto imazhe tregojnë minj të korrjes duke bërë atë që ata bëjnë më mirë, duke u ngjitur dhe natyrën e tyre të zakonshme, transmeton ‘Indeksonline’.

Kapja e momentit të duhur mund të jetë shumë e ndërlikuar pasi minjtë lëvizin vazhdimisht shumicën e kohës. Por, kur ndodhë dhe të gjitha bie në vend është e pavlefshme.

Më poshtë shikoni këto imazhe të bukura: