07:14 / E Premte, 25 Shtator 2020

Fotot që tregojnë se make up-i të transformon pavarësisht çdo moshe

Edhe pse nuk ka asgjë të veçantë në përbërje, është një mjet i fuqishëm që mund të transformojë një person  më shumë se sa kirurgjia plastike duke i bërë të duken disa vite  më të rinj.

Make up-i vepron si një lloj shkopi magjik që mund të eliminojë sytë e lodhur, shenjat e plakjes dhe gjithë lëkurën, duke zbukuruar një person në mënyrë të papritur e duke nxjerrë në pah gjithë tiparet e tij.

Përmes fotove të mëposhtme tregohet se i rëndësishëm është make up-i në shfaqjen e tipareve dhe pse mos të dukemi thjesht…shkëlqyeshëm.

Këto gra  dëshmuan se bukuria nuk njeh moshë.