15:43 / E Enjte, 01 Dhjetor 2022 / Andronika

Free Friday me zbritje deri 70%

Përzgjedhje e gjërë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

E PREMTË, 2 DHJETOR dhe të SHTUNËN 3 DHJETOR

FREE FRIDAY është OFERTË e veçant nga ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3VmdrLh

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Stafi i ETC- së është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3VmdrLh

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC.