15:42 / E Martë, 05 Mars 2024 / S Z

FSK-së i ipen në shfrytëzim pronat e ish-Aeroportit të Dumoshit, Maqedonci: Një prioritet tjetër po realizohet

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka miratuar kërkesen e Ministrisë së Mbrojtjes, që pronat e ish aeroportit të Dumoshit dhe kazermes së Llukarit t’i kalojnë në shfrytëzim FSK-së.

Ministri i Mbrojtjes Ejup Maqedonci ka thënë se ky është dhe një prioritet tjetër, i cili po realizohet.

“Edhe një prioritet tjetër që po realizohet. Sot në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës u miratuar kërkesa e Ministrisë së Mbrijtjes që pronat e ish-aeroportit të Dumoshit dhe kazermës së Llukarit t’i kalojnë në shfrytëzim FSK-së. Këto prona janë të rëndësisë së veçantë strategjike për vendosjen e kapaciteteve ushtarake të vendit tonë”, ka shkruar Maqedonci në Facebook.