10:03 / E Hënë, 20 Qershor 2022 / MSH

Ftesë për aplikim – Punimi dhe furnizimi i mobiljeve për dyqanet e IPKO-s

Të nderuar,

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për “Punimi dhe furnizimi i mobiljeve për dyqanet e IPKO-s”.

Dokumentacioni me kushtet e përgjithshme për aplikim/ofertim mund të tërhiqet prej datës 20 deri me 24 Qershor 2022 në ndërtesën e IPKO-s në Rr. Zija Shemsiu nr.34, Ulpianë, Prishtinë.