10:02 / E Enjte, 30 Qershor 2022 / B O

Furrat në Pejë nisin ditën sot me çmime të reja, shtrenjtohen të gjitha produktet

Dy ditë pasi furrat në Gjilan shtrenjtuan edhe më shumë çmimin e bukës dhe të produkteve të tjera ushqyese, shembull të njëjt kanë filluar të ndjekun furrat në Pejë.

Disa biznese në Pejë sot kanë rritur çmimin e bukës në 0.60 cent për bukë. Çmimi ka prekur të gjitha llojet e bukëve, të zeza pa fara, të shtëpisë dhe sllovene.

Çmimi ka prekur edhe byrekët dhe llojet e ndryshme të kifleve, shkruan Indeksonline.

Shoqata e Mullistëvë i ka vlerësuar të paarsyeshme rritjet e fundit të çmimeve të bukës.

Sipas Mullistëve, ka rezerva të vlerësueshme të grurit, që do të mjaftonin së paku edhe për disa muaj për të përmbushur nevojat me miell të konsumit të Kosovës./Indeksonline/