21:30 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

Futbollisti shqiptar dA�shiron Milanin

ThonA� qA� oreksi vjen duke ngrA�nA� dhe kjo shprehje pA�rshtatet me njeriun e momentit nA� futbollin shqiptar.

Kristal Abazaj, nA� njA� intervistA� pA�r SuperSport flet pA�r pA�rshtypjen e parA� qA� ka krijuar nga Belgjika.

“A�shtA� diA�ka tjetA�r. NA� fillim nuk mA� besohej se ku po po shkoj. Kur u bA� vizita mjekA�sore dhe kuptova ku isha. A�shtA� njA� Real Madrid i dytA� “, thotA� ai.

Por, ambicia shkon pA�rtej Anderlehtit.

“A�shtA� njA� pikA�nisje, pasi do tA� jetA� njA� trampolinA� pA�r tA� shkuar mA� tej. Jam tifoz i Milanit dhe Realit tA� Madridit dhe nA� kA�to momente shoh qA� ndoshta mund tA� arrij nA� Milani “, vijon ai.

Ka njA� A�ndA�rr, gjysmA� tA� realizuar …

“Ka qenA� KombA�tarja. Jam grumbulluar, por kur tA� debutoj tA� them se A�ndrra A�shtA� bA�rA� realitet “, deklaron blerja mA� e re e Anderlehtit.

MegjithatA�, si njA� profesionist i vA�rtetA�, Abazaj mbetet i pA�rqendruar tek klubi aktual.

“KA�to 7 ndeshje janA� finale! Jam i pA�rqendruar pA�r tA� arritur EvropA�n me LuftA�tarin “, mbyll intervistA�n ai.

Temat: