18:56 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Gabimet më të mëdha që bëjnë burrat në seks, sipas grave

Gratë kanë ndarë disa qështje të cilat i shqetësojnë ato në një marrëdhënie.

Sipas tyre ka disa qështje të cilat ndikojnë që të mos ndihen mirë mirëpo ato kanë ndarë disa nga më të zakonshmet dhe që i urrejnë më shumë.

Këto janë disa nga gabimet:

Të jetë i ngathët

Flet fjalë të pista pa u menduar

Mungesa e komunikimit pas marrëdhënies

Bie në gjumë menjëherë pas marrëdhënies

E komenton formën e trupit të grave

Supozon se e di se çfarë dëshirojnë gratë./Indeksonline/.