23:53 / E Shtunë, 20 Tetor 2018

Gabimet që bëjmë shpesh në restorante

Janë disa rregulla që kontrollojnë sjelljen në disa mjedise të caktuara sociale. Qoftë kjo një konferencë diplomatike, një shfaqje teatrale ose një darkë në një restorant të zbukuruar , sigurisht që duhet të ndiqni kodin e mirësjelljes për t’u përshtatur, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Një restorant i bukur me ushqime të shijshme dhe shërbim të mrekullueshëm mund të shkatërroni nëse harroni për mënyrën e sjelljes në tavolinë.

Kini kujdes me sjelljen tuaj