16:55 / E Hënë, 29 Janar 2018 / indeksADMonline

Galaxy S9 vjen me kombinim të skanimit të fytyrës dhe iris

InteligentScan është opsioni, të cilin do ta ketë telefonat më të ri Samsung Galaxy S9 i S9+.
Opsioni do të përdorë skanimin e fytyrës dhe irisit për hapjen e pajisjes në kushte të dobëta ose ndriçim të forcuar.

Ky opsion do t’iu sjellë përdoruesve rezultate më të mira në përdorim.

Tash për tash nuk ka informacione rreth funksionimit të pajisjes dhe as rreth asaj se çfarë mund të ndodhë nëse përdoruesi nuk shikon drejt në pajisje.

Temat: