21:19 / E Hënë, 23 Nëntor 2020 / Blerina Racaj

Gishtat tuaj tregojnë personalitetin tuaj – çfarë lloj gishtash keni?

Kërkimet bëhen gjatë gjithë kohës dhe shumica e tyre kalojnë pa u vërejtur, por nganjëherë hasim në disa rezultate interesante për të mos u ndarë.

Mund të jetë kënaqësi të mësoni për fakte të reja, megjithëse në disa raste hasni në gjëra që më mirë të mos i dinit. Dhe atëherë ekziston çështja që nuk është gjithmonë plotësisht e qartë nëse rezultatet janë të sakta.

Gishtat

Dora juaj mund t’ju tregojë shumë për personalitetin tuaj dhe është mjaft e çuditshme. Ky hulumtim përqendrohet kryesisht në gishtat tuaj.

Sekreti qëndron në gishtin tuaj unazor dhe gishtin tregues. Mund të thotë shumë për atë lloj personi që jeni. Ky test vlen vetëm për burrat, sepse gjatësia e këtyre gishtërinjve tregon nivelin e testosteronit te burrat. Ekzistojnë tre lloje: A, B dhe C.

A. Gishti i unazës më i gjatë se gishti tregues

Ata janë simpatikë dhe mund të merren vesh me të gjithë. Megjithatë, ata janë pak më agresivë dhe shpejt bëjnë rreziqe. Kjo gjithashtu do të thotë që ky lloj personi shpesh bën më shumë para sesa kolegët e tyre me një gisht unazë më të shkurtër.

B. Gishti i unazës më i shkurtër se gishti tregues

Burrat me këto duar janë shumë të sigurt dhe madje mund të jenë edhe pak narcis. Këta njerëz nuk e kanë problem të qëndrojnë vetëm shpesh dhe nuk u pëlqen të shqetësohen. Sidoqoftë kur bëhet fjalë për dashurinë, ata janë më pak të sigurt pasi nuk janë ata që bëjnë lëvizjen e parë dhe marrin iniciativën.

C. Gishti i unazës dhe gishti tregues janë të njëjtat gjatësi

Ndoshta kjo thotë mjaft tashmë … burrat me këto duar janë ndërmjetës të mirë, shumë besnikë dhe të dashur. Gjithçka është e ekuilibruar me këtë lloj. Ata janë të qetë dhe gjithçka duket se funksionon normalisht, sikur të jetë e gjitha e organizuar.

Çfarë mendoni, e njihni veten ose një të dashur në një nga këto kategori?