07:39 / E Mërkurë, 07 Dhjetor 2022 / Andronika

Gjashtë raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë janë edhe gjashtë raste aktive me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk u shënua asnjë viktimë dhe nuku u regjistrua asnjë rast pozitiv dhe nuk pati pacientë të shërua.