18:50 / E Shtunë, 17 Gusht 2019

Gjashtë ushtrime për vetëm tri minuta, derisa jeni në shtrat

Pasi të shikoni këtë video do të kuptoni që më nuk keni kurrfarë arsyetimi që të mos ushtroni dhe që krevati nuk shërben vetëm për gjumë.

Nëse bëni pjesë në atë grup njerëzish të cilët palestrat i urrejnë, ndërsa në shtëpi nuk keni hapësirë adekuate për të ushtruar, po ju ofrojmë zgjidhje të thjeshtë dhe të përsosur.

Ushtrimet bëhen në krevat në dhomën e gjumit! Fjala është për 6 ushtrime të cilat sulmojnë pikat kritike në trup.

Ushtrimi nr. 1. Për muskuj të barkut me jastëk (30 sekonda)

Ushtrimi nr. 2: Për bark, këmbë dhe vithe (nga 20 sekonda nga të dyja anët)

Ushtrimi nr. 3: Për muskujt e poshtëm të barkut (30 sekonda)

Ushtrimi nr. 4: Kërcim nga pozita ulur (30 sekonda)

Ushtrimi nr. 5: Ushtrime për forcim të këmbëve dhe të shpinës (30 sekonda)

Ushtrimi nr. 6: Ushtrim për këmbë dhe stomak (të dyja anët nga 20 sekonda)

Në video shikoni se si duhet të duket një stërvitje e bërë mirë. Esenca është që të jeni të qëndrueshëm dhe që ushtrimet t’i bëni drejt.

Pas kësaj videoje, do të kuptoni që më nuk keni asnjë justifikim që të mos ushtroni dhe që krevati nuk shërben vetëm për gjumë.