21:52 / E Enjte, 14 Nëntor 2019

Gjatë masazhit mos i harroni duart dhe akupresurën

Gjatë masazhit të duarve mendoni edhe për akupresurën

Kjo teknikë relakson, nxit zonat energjike dhe zvogëlon dhembjen.

Është posaçërisht e dobishme te format e ndryshme të artritit në zonat e duarve, shuplakave, gishtave…

Mjeshtri i masazhit relakson dhe nxit qarkullimin e gjakut në indet e buta të personave në kuptimin terapeutik.

Masazhi me dorë është metodë efikase, sepse, pos terapisë, ka edhe komponentin e diagnozës.

Kjo është njëra ndër format e shërimit e cila vepron në sistemin muskulor, nervor dhe limfatik.

Të afërmit tuaj bëni masazhin e shuplakave dhe duarve.

Tretmani i duarve nxit vitalitetin dhe krijon ndjejnë të këndshme në gjithë trupin.