21:14 / E Diele, 24 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Gjërat që bëjnë njerëzit e suksesshëm gjatë pushimeve

Pushimet pothuajse kanë filluar në çdo vend.

Pra ka mbetur edhe pak kohë që të ikësh nga puna për pak kohë, transmeton Indeksonline.

Më poshtë keni një listë të gjërave që sipas studimeve bëjnë njerëzit e mençur gjatë pushimit:

-Kanë një plan

-Bëjnë ndarjen

-Vendosin kufijtë

-Organizohen para se të largohen

-Qetësohen

-Vizitojnë familjen dhe miqtë

-Lejojnë një lloj të mungesës

-Ata planifikojnë largim të shpejtë

-Ushtrojnë

-Angazhohen në pasionet e tyre

-Gëzohen nga natyra

-Largohen nga puna

-Janë vullnetarë/Indeksonline/