10:06 / E Shtunë, 18 Janar 2020

Gjermani, investime rekord “Start-up”-esh

Viti 2019 shënoi një rekord tjetër për investime në “Start-up”-et e Gjermanisë, sipas një studimi të publikuar.

“Vitin e kaluar start-up-et morën 6.2 miliardë euro investime”, njoftoi firma konsulente Ernest dhe Young (EY).

Kjo përfaqësoi një rritje me 36% për vitin e kaluar, që arriti një rekord prej 4.6 miliardë eurosh.

“Rritja e investimeve vazhdon e pakufizuar”, deklaroi shefi ekzekutiv i EY Hubert Barth.