08:27 / E Premte, 10 Korrik 2020

Gjermania në krah të Kosovës, i dhuron teste për Covidin-19

Ministria e Shëndetësisë e Republikës Federale të Gjermanisë i dhuron sot MSH-IKSHPK-së RT-PCR teste për diagnozë laboratorike të COVIDIT -19.

Ky është donacion i Gjermanisë për Kosovën për të ndihmuar kundër COVIDIT- 19.

Ceremonia e dorëzimit të testeve mbahet sot (e premte), 10 korrik 2020, duke filluar nga ora 10:30 në IKSHPK, Prishtinë.

Pjesëmarrës, do të jenë edhe ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj dhe qmbasadori i RF të Gjermanisë në Kosovë, z. Christian Heldt.

Mos i humb