09:21 / E Hënë, 10 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Gjyshërit marrin më së paku dhurata për festat e fundvitit, madje më pak se kafshët shtëpiake

Një studim ka gjetur se edhe kafshët e familjes do të përfundojnë me më shumë dhurata sesa gjyshërit, të cilët me sa duket përfundojnë në fund të listës së dhuratave të secilit.

Sipas tyre, fëmijët marrin më shumë dhurata nga anëtarët e familjes individuale, sipas studimit se kush merr më shumë përfestat e fundvitit.

Sondazhi i mbi 2 mijë britanikëve zbuloi se shuma mesatare e dhuratave që i jepen çdo personi në familje nga më të afërmit dhe të dashurit e tyre është më e vogël për më të vjetrit e familjes.

Mesatarisht, fëmija më i madh merr 5.5dhurata, fëmija i mesëm 4.4 dhe fëmija më i ri 5.2- ndërsa nënat dhe baballarët marrin 2.9 dhe 2.5 respektivisht.

Gjyshet pranojnë mesatarisht 1.9- njësojë si kafshët shtëpiake- ndërsa gjyshërit mesatarisht një 1.8 dhurata.

Ai gjithashtu pretendoi se pesë paraqitjet më të këqija për të marrë në Krishtlindje janë bateri, mbathje, çorape, kravatë dhe spaun./Indeksonline/