10:34 / E Premte, 27 Prill 2018 / indeksADMonline

Gmail për Android pajiset me funksionalitetin “Snooze”

Nëse keni një shtyrje të disponueshme në celular, nuk do të ketë ikonën e vet në shiritin kryesor ashtu siç ishte në Inbox. Në vend të kësaj, mund të aksesoni shtyrjen duke prekur ikonën e mbingarkesës në këndin e sipërm të djathtë kur shihni një email

Google lançoi versionin e ri të Gmail-it sot dhe disa nga veçoritë nga klienti tjetër i Google-it, Inbox, kanë ardhur me të. Siç është përmendur nga rregullorja e Android, funksioni i “dremitjes” është transmetuar për në versionin ueb dhe tani po hap rrugën për në aplikacionin Gmail në Android.

Nëse keni një shtyrje të disponueshme në celular, nuk do të ketë ikonën e vet në shiritin kryesor ashtu siç ishte në Inbox. Në vend të kësaj, mund të aksesoni shtyrjen duke prekur ikonën e mbingarkesës në këndin e sipërm të djathtë kur shihni një email

Sapo të zgjidhet “Snooze”, mund të zgjidhni kur të doni që emaili të shfaqet në krye të inbox-it tuaj, me opsione si “më vonë sot”, “nesër” dhe “këtë fundjavë”. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një kohë dhe datë të caktuar nëse dëshironi. Kur përdorni Gmail-in e ri në ueb, “Snooze” shfaqet në një menu të lëvizur mbi çdo mesazh së bashku me veprime të tjera si arkivimi, fshirja dhe shënimi si i lexuar.

Jo të gjithë përdoruesit e Android kanë qasje në shtyrjen e momentit të leximit, dhe rregullorja e Android thotë se e ka parë të shfaqet si për përdoruesit e versioneve të vjetra edhe të reja të aplikacionit Gmail.

Temat: