22:26 / E Premte, 03 Shkurt 2023 / MSH

Grahi lojës & fito!

KASTRATI Group po jep SUPER dhurata nga loja shpërblyese ‘’GRAHI LOJËS’’!

Shpërblimet e muajit janar do të tërhiqen me datë 14 shkurt drejtëpërdrejtë në emisionin RELOAD në RTV DUKAGJINI nga ora 16:00.

Për çdo blerje mbi 30€ në KASTRATI Group, ju mund të bëheni pjesë e lojës ku përveç shpërblimeve të cilat ipen çdo muaj, keni mundësinë dhe të fitoni preminë kryesore Golf 8.

Rregullat e lojës:
Mbrapa kuponit tuaj fiskal shkruani të dhënat:
-Emrin & Mbiemrin,
-Numrin e Telefonit.

Kuponin fiskal futeni në kutinë e lojës shpërblyese të cilën mund t’a gjeni në çdo pikë të KASTRATI Group.

KASTRATI Group, Lider në cilësi!