10:55 / E Martë, 20 Shkurt 2024 / S Z

Grand Blue Fafa vjen me një supër ofertë për 7 & 8 Mars

Festat e Marsit po ofrohen. Grand Blue Fafa ka menduar për të gjithë ata që duan të festojnë në një ambient festiv dhe komod.

Andaj për të gjithë ata që zgjedhin Grand Blue Fafa për festen e 7 dhe 8 Marsit, ka një super ofertë.  Vetëm 28 euro dreka apo darka festive, e cila përmban një mëny të begatë.

E po ashtu nuk do të mungojë as Dj dhe muzika Live, e cila do të iu shoqërojë gjatë kohës që ju do të qëndroni në Grand Blue Fafa.

Festojme se bashku festat e 7 dhe 8 Marsit

ne Grand Blue Fafa Resort & Spa

Per rezervime kontaktoni :

+355697086352

+355697067501