13:39 / E Shtunë, 12 Janar 2019

Gruaja 200 kilogram që nuk ka lëvizur nga shtrati për tetë vite!

Një 49 vjeçare nga Southampton me emrin Claire ka treguar që nuk ka lëvizur nga shtrati i saj për tetë vite për shkak të peshës së madhe.

Ajo peshon afro 200 kilogramë. Për Clairen përkujdeset vajza e saj, Jasemina 19 vjeç, transmeton Indeksonline.

“Është sikurse vdekje e ngadalte. Ju mund të mendoni të gjitha mënyrat më të këqija për të vdekur dhe kjo për mua është më e keqja” u shprehë ajo.

Ajo nuk ka arritur të shohë oqeanin gati një dekadë. E vetmja mënyrë që ajo të lëvizë mbrëmë është të bëhet me operacion./Indeksonline/