21:40 / E Shtunë, 03 Qershor 2023 / MSH

Gruaja e Granitit për familjen malishevase: Faleminderit për mikpritjen dhe respektin që keni ndaj familjes Xhaka

Pas përfundimit të sezonit në Premiere League, Granit Xhaka bashkë me familjen e tij kanë ardhur për vizitë në Kosovë.

Xhaka ka qëndruar sot në Malishevë, në Kullën e Familjes Limaj.

Momente nga ky qëndirm ka ndarë bashkëshortja e tij, Leonita, e cila ka falendëruar familjen Limaj për mikpritjen dhe respektin që kanë ndaj Xhakajve.

Ajo ka pozuar në një odë tipike shqiptare, me simbole kombëtare.

“Faleminderit shumë për mikpritjen dhe respektin që çdo herë e keni ndaj familjes Xhaka, ju Familja Limaj dhe stafi i mrekullueshëm, që bëjnë një punë të palodhshme” ka shkruar ajo.