15:52 / E Premte, 03 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Gruaja i nxjerr sekretin e turpshëm burrit: Ai është trap, nuk më kënaq në shtrat sepse…

LETRA:

Nuk kam faj unë që ai është t*ap! I kërkova bashkëshortit tim të bënte disa punë shtëpie si “dhuratë” për ditëlindjen time dy vjet më parë, por ende nuk ka prekur gjë me dorë. E ndiej se ai nuk është mashkull!

Ai eshte gjithnje i gatshem te bëjë gjithçka për të ndihmuar ndonjë mik, por kur dua një punë unë, më bie të pres gjithmonë.

Kemi 45 vjet të martuar dhe fëmijët tanë janë larguar nga shtëpia secili ne jeten e vet.

Unë i bëj të gjitha, gatimin, pastrimin, dekorimin dhe kopshtarinë. Miqtë e mi thonë se është faji im që bëj gjithçka dhe e kam mesuar keshtu.

E kam “kërcënuar” madje se do të marr dikë ta paguaj për të na bërë punët, por nuk dëgjon nga ai vesh. Ndjehem se nuk kam zgjidhje veçse të largohem se po të flasim për seksin, më mirë mos të them më shume se sa…e ka aq të vogel sa nuk me kënaq!

Përgjigjia e DEIDRE: Ju jeni gati të largoheni më shumë sesa të shihni se jeni ju gabim sa i takon kerkesave tuaja?

Është koha të jesh e sigurt dhe të mësosh se berja e asaj që është e drejtë për ju, nuk do të thotë të jetë e drejtë për njerëzit e tjerë.

Paguani dike për të kryer këto punë, ndani punët në mënyrë të drejtë dhe tregoni atij se ju duhet te kenaqeni ne shtrat.