11:12 / E Martë, 12 Shkurt 2019

Gruaja ime është shumë e bukur, por nuk kam ereksion kur jam me të

Seksi me gruan time të bukur ka qenë gjithnjë i kënaqshëm, por kohët e fundit është zhdukur.

Unë nuk kam ereksion kur duam të bëhemi intim dhe kjo po shkakton probleme të mëdha për mua.

Jam 40 vjeç. Gruaja ime e parë më ka mashtruar me një mik timin. Gruaja ime e re është 30 vjeçe dhe të gjithë thonë se ajo është shumë e bukur.

Ajo është besnike ndaj meje, por ajo merr shumë vëmendje nga burrat e tjere.

Ndonjëherë ndihem sikur është vetëm cështje kohe para se të përsëritet historia. Unë mund të kem ereksion, por jo me të kur është nevoja.

Përgjigja:

Nëse ju keni probleme me ereksion, atëherë kjo nuk është një problem fizik.

Më shumë është për shkak të ankthit tuaj se përsëri do të tradhtoheni.

Shpjegojani gruas suaj se ju ndjeheni të pasigurt kështu që ajo e di se kjo nuk është një mungesë interesi për të. Kjo do të jetë zgjidhje e problemeve./Indeksonline/