11:35 / E Hënë, 15 Prill 2019

Gruaja me sistem limfatik që i shkakton enjëtje të madhe në këmbë thotë se nuk do ta ndalojë kërcimin

Ada Thompson 38 vjecarja nga Teksasi U.S ka njërën këmbë më të madhe se tjetrën. Edhe si fëmijë asaj i ështe dashur të vesh pelena ekstra të mëdha që ta mbështjellë këmbën e saj të djathtë.

Tani si e rritur Ada nuk mund të punojë si pasojë e gjendjes së trupit të saj.

Ajo gjithashtu nuk mund të vesh pantallona sepse nuk i përshtaten dhe shpesh njerëzit e shikojnë çuditshëm kur ajo vesh bluza të shkurta.

Por pavarësisht  gjykimeve Ada vazhdon të jap maksimumin e saj për një jetë më të mirë,të bëjë atë që do ,të këndojë dhe të vallzojë.

Një herë nuk ka kurë për këte lloj sëmundje ,transmeton Indeksonline

Në rastin e Adës është shumë e vështirë që tretmanët  të kenë sukses pasi që ka shumë lëng në këmbën e saj.

Ajo tha se mund të ishte edhe më keq prandaj ajo mundohet që ti shijoj gjërat që mund ti bëjë. “Unë këndojë,vallëzoj,e lëshojë muzikën dhe sillem rreth e rrotull gjithë apartamentit sepse situata ime do të mund të ishte edhe më e keqe “ tha Ada./Indeksonline