16:17 / E Premte, 20 Prill 2018

Guvernatori Mehmeti takohet me ZA�vendA�sdrejtorin e FMN-sA�

NA� kuadA�r tA� takimeve nA� Sesionin Pranveror tA� FMN-sA� dhe BB, Guvernatori ,Fehmi Mehmeti A�shtA� takuar me ZA�vendA�sdrejtorin e FMN-sA�, Tao Zhang, tA� cilin e informoi mbi zhvillimet e pA�rgjithshme nA� sistemin financiar dhe e falA�nderoi pA�r pA�rkrahjen e vazhdueshme qA� FMN-ja i ka ofruar BQK-sA� ndA�r vite.

Guvernatori Mehmeti po ashtu ka zhvilluar takime me Drejtorin e Departamentit tA� FMN-sA� pA�r EvropA�,A� Paul Thomsen, DrejtoreshA�n e KonstituencA�s pjesA� e sA� cilA�s A�shtA� edhe Kosova, Michaela Erbenova, me Misionin e FMN-sA� pA�r KosovA� dhe pA�rfaqA�suesit e MCM-sA� (Monetary Capital Market) tA� kryesuar nga Paul Mathieu.

NA� tA� gjitha kA�to takime u vlerA�sua lartA� puna e BQK-sA� nA� sigurimin e njA� sistemi financiar stabil dhe nA� shA�rbim tA� zhvillimit ekonomik tA� vendit, si dhe u shpreh gatishmA�ria e FMN-sA� pA�r tA� mbA�shtetur zhvillimin e mA�tejmA� tA� BQK-sA�.