23:18 / E Enjte, 08 Mars 2018

Hairdresser “Gent Ajvazi” në Prishtinë

“Zanati” është profesioni më i lodhshëm në jetën e përditshme, por ndoshta ndër më të paguarit në botë.

Bëhet fjalë për  punën e frizerit, për të cilën shumë qytetarë kanë nevojë që të gjejnë një frizer të tillë ku përkujdeset për flokët tuaja.

Hairdresser “Gent Ajvazi” gjendet në Prishtinë afër rrethit të Dragodanit. Çethja e flokëve për meshkuj është 3 Euro, ndërsa rroja, me maqinë si dhe me zhilet 1 euro.

Duhet të theksojmë se frizeri në fjalë i vitit 96-tës dhe po ashtu  vlen të përmendim faktin se ka kryer edhe shkollim për këtë lami ku posedon edhe diplomen.  I njëjti punon edhe për femra.

Numri i kontaktit: 044 55 65 81 dhe +37744556581.

Më poshtë shikoni disa pamje:

 

Mos i humb