11:47 / E Mërkurë, 03 Qershor 2020

Haki Abazi: Akt patriotik të mos votohet Qeveria e Thaçit dhe e Listës Serbe

Zëvendëskryeministri në detyrë, Haki Abazi ka thënë se nuk duhet që të votohet Qeveria e re që do të udhëheqet nga  Avdullah Hoti.

Abazi ka shkruar në Facebook se është akt patriotik që të mos votohet Qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe.

“Është akt patriotik të mos votohet Qeveria e Thaçit dhe e Listës Serbe”, ka shkruar ai në Facebook.