17:48 / E Hënë, 14 Janar 2019

Halil Kastrati publikon një fotografi të djalit të tij, Uvejsit

Humanisti i njohur, Halil Kastrati ka publikuar një fotografi të djalit të tij Uvejsit, derisa shumë miqë e dashamirë janë lutur që shëndeti i tij të përmisohet.

Megjithëse Kastrati asnjëherë nuk ka folur për sëmundjen e Uvejsit, është mësuar se ai vuan nga autizmi.

 Deri tani në botë nga autizimi janë prekur më shumë se 3 milionë fëmijë në gjithë botën.

Halil Kastrati së fundi përmes shoqatës arriti të ndërtoj një numër të madh shtëpish dhe banesash, duke gëzuar në këtë mënyrë shtresat e varfëra. /Indeksonline/