11:19 / E Diele, 04 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Hamburgerët ma t’mirë n’shehër’, mësojeni këtë fast-food!

Ushqimi është gjëja më e rëndësishme në jetën e njeriut. Padyshim që çdo njeri ka dëshirë që të gjejë një vend ku përgatitja e ushqimit bëhet në mënyrë të rregullt.

Kështu, njoftoheni se hamburger “Hallall ABU”-ja në Prishtinë ju ofron fast-food të mirë me çmime të përshtatshme.

Disa ndër hamburgerët e shijshëm të këtij lokali janë si: Hamburger (classic), (me ve), ( me pomfrit), (double + ve).

Fast-foodi në fjalë gjendet afër rreth rrotullimit në hyrje të Prishtinës. Pra, saktësisht prej rrethi duhet vazhduar për ka kryeqyteti edhe 50-100 metra.

Nr kontakti: 044885511 si dhe 049885566 po ashtu edhe viber.

Të fundit