07:07 / E Mërkurë, 24 Prill 2019

Hapet panairi i përgjithshëm ndërkombëtar “Prishtina 2019”

Sot hapet panairi i përgjithshëm ndërkombëtar “Prishtina 2019”.

Panairi ka qëllim promovimin e kompanive kosovare dhe produkteve të tyre brenda Kosovës, rajonit dhe më gjerë.

Panairi organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Qeverinë e Kosovës dhe do të jetë i hapur për tre ditë në Qendrën e Panaireve, në fshatin Shkabaj.