17:42 / E Enjte, 04 Tetor 2018

Hapet qendra ekskluzive e qeramikës dhe sanitarisë LUTIAN Home!

Lutian Home do të jetë qendra e qeramikës dhe sanitarisë më moderne në Kosovë me një hapësirë gjigande ku mund të gjeni një gamë jashtëzakonisht të gjerë dhe të teknologjisë së fundit të produkteve hidrosanitare.

E gjithë hapësira është e dizajnuar për përvojë sa më të mirë të klientit dhe për përzgjedhje sa më të lehtë dhe komode duke ofruar edhe hapësirë për relaksim.

Qendra u hap me date një tetor dhe do të jetë një vlerë e shtuar për industrinë hidrosanitare në Kosovë dhe një etapë e re për profesionalizëm në shërbim dhe përvojë të klientit.

Për klientët e parë do te ketë zbritje të madhe prandaj mos hezitoni që të ndaleni tek  Lutian Home që gjendet në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, tek rrethi i dytë pranë KFC.