07:06 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Hapet salla e dytë e Kardiokirurgjisë në QKUK

Sot do të bëhet hapja e sallës së dytë e Kardiokirurgjisë dhe Kujdesit intensiv në Qendrën Klinike Universitare të Prishtinës (QKUK).

Hapja e kësaj sallës do të bëhet në ora 10:30./Indeksonline/