20:34 / E Hënë, 06 Maj 2019 / indeksADMonline

Haqifi, njeriu që agjëron gjysmë viti

Haqif Agaj ditën e parë të Ramazanit nuk e pati të vështirë ta agjërojë, dhe ka një arsye të fortë për këtë.

Ai thotë se Ramazani është vetëm vetëm njëri nga gjashtë muajt që agjëron gjatë vitit.

Agaj beson se kjo që bënë i është kthyer për të mirë në këtë botë. Sa i përket shëndetit nuk përballet me ndonjë sfidë. /Klan Kosova/