17:02 / E Enjte, 04 Janar 2018

Harrojeni viagrën, kjo pije e përgatitur në shtëpi bën mrekulli me …

Nëse doni të përmirësoni jetën tuaj seksuale, atëherë mjaftojnë dy përbërës dhe do gjeni zgjidhjen që ju duhet.

Kjo recetë popullore me rrush të thatë dhe qumësht thuhet se është i shkëlqyeshëm për potencë.

Ajo që ju duhet janë:

– 30 gramë rrush të thatë

– 20 mililitra qumësht

Fillimisht e pastroni rrushin e thatë, pastaj e vloni qumështin. Pija duhet të konsumohet kur të ftohet, tri herë në ditë dhe me rritje graduale të sasisë së rrushit të thatë derisa të arrini në 50 gramë.

Pas disa ditëve do ta vëreni rezultatin e mahnitshëm në shtrat, ndërsa dy partnerët do të ndahen të kënaqur.